Acrollam rosat

Esgotat!
[əkɾɔʎám]

13,50 IVA inc.

Esgotat!

És el bifront de MALLORCA. Elaborat amb els raïms de les vinyes més velles de cabernet i merlot no et deixarà indiferent si cerques un rosat golós i amb estructura.

Acrollam és Mallorca al revés perquè a nosaltres ens agrada fer feina a la nostra manera, moltes vegades “al revés” del que és habitual, fugint dels cànons establerts.

Etiqueta

A l’etiqueta de l’ACROLLAM ROSAT hi apareix un globus. Llevar àncores i enlairar-se cap al cel per veure la Terra des de dalt i poder-ne apreciar la seva bellesa. La voluntat de viure noves aventures i afrontar nous reptes vitals amb un globus que transporta dues persones que emprenen un viatge de llibertat.

Hi apareix el mandala format per figures concèntriques que suggereix la seva recerca de la perfecció en l’elaboració dels diferents vins, mentre que el perímetre del cercle evoca el retorn als cicles de la natura, com la vinya mateixa.

Vinificació

Most escorregut directament de la premsa de les dues varietats sense derrapar i posterior fermentació per separat. Una vegada acabades les fermentacions alcohòliques ajuntam els dos vins i els deixam reposar amb les mares fines.

Nota de tast

Fruites vermelles, maduixes, cireres…una amanida de fruites tant en nas com en boca. 

SKU: 3535-6-2-1-1

Trossos

,
1
Son Orellet
2
Son Porquer

Porreres

Fitxa

Collita

2020

Varietats

Cabernet i merlot.

Viticultura

Biodinàmica

Zona o Denominació d’origen

Vi de la Terra Mallorca

Climatologia

Possiblement el 2020 hagi estat l’any més complicat que he viscut d’ençà que faig vins. Un any de mildiu fulminant durant el qual hem perdut el 50% de la collita. Una primavera plujosa i càlida acompanyada d’un estiu moderat que han ajudat a mantenir una certa frescor als vins.

Criança

Amb les mares fines fins just abans de l’embotellat.

Embotellat

Març 2021

Sortida al mercat

Abril 2021

Paràmetres analítics

Grau: 13%
ATT: 4,9
Sucres residuals: 1.1
Clarificació: bentonita en fermentació

Les nostres vinyes

Els trossos

Son Orellet

Son Porquer

També us recomanem…