Sincronia blanc

Esgotat!
[siŋkɾonía]

9,50 IVA inc.

Esgotat!

Una barca a vela que no frissa il.lustra el blanc de les vinyes de premsal més joves i els chardonnays més vells de la casa. Frescor i complexitat amb un toc salí.

Sincronia és la màgia de la vida. El que de vegades vivim com un fet negatiu esdevé una oportunitat. És allò que succeeix al mateix temps que una altra cosa. En sincronia neixen els vins joves de Mesquida Mora al mateix temps que els seus germans ACROLLAM, TRISPOL i SÒTIL.

Etiqueta

Les etiquetes dels vins SINCRONIA estan fetes de petits fragments de papers de colors, com la vida mateixa. Retalls que representen les vinyes on neixen. Ordenats configuren una imatge que ens recorda l’essència mediterrània de la nostra illa, Mallorca.

El SINCRONIA BLANC està il.lustrat amb una barca és perquè simbolitza la voluntat i les ganes de navegar per nous mars i oceans.

Vinificació

Sincronia blanc és la suma de diferents tipus d’elaboracions. Per un costat la maceració prefermentativa del premsal blanc i per l’altra el premsat directe dels raïms procedents de les vinyes més joves de chardonnay, parellada i giró. Una vegada fermentades per separat realitzam l’ensamblatge definitiu i el mantenim amb les mares fines fins just abans de l’embotellat sense afegir-hi gens de sulfurós.

Nota de tast

Les notes de fruites blanques com la poma i la pera apareixen en primera instància per donar pas a sensacions més dolces que ens recorden el melicotó o el meló. En boca és rodó, carnós, llarg i persistent i amb un final de boca dens però fresc.

1
Es camí de Felanitx
2
Son Orellet
3
Es Monjos
4
Son Porquer
5
Son Godai
6
Son Vinater

Porreres

Felanitx

Sincronia blanc 2021

Collita

2021

Varietats

Chardonnay, premsal i giró

Arxius

Pdf de la fitxa tècnica | ZIP imatge – etiqueta

Viticultura

Biodinàmica

Zona o Denominació d’origen

Vi de la Terra Mallorca

Climatologia

L’hivern de 2021 no ha estat especialment plujós ni fred, però l’inici de primavera, just abans de la floració, vingué carregat de pluges generoses que feren que les vinyes arribassin a l’estiu ben verdes. Si l’inici de l’estiu fou benèvol i no especialment càlid, l’agost vingué marcat per uns episodis de canícula que feren avançar la maduració d’algunes varietats. Les tormentes de final d’agost i setembre donaren l’esquena a Porreres i no hi caigué una gota. L’acumulació de reserves per a la collita de 2022 ha començat amb un novembre plujós, amb més de 140 mm de pluja caiguts a Porreres, que tot i ser abundant, contrasta amb molts altres municipis on la pluja ha estat 3 o 4 vegades superior.

Criança

Una vegada fermentades les varietats per separat realitzem l’ensamblatge definitiu i el mantenim amb les mares fines fins just abans de l’embotellat.

Embotellat

Gener, març, abril i maig de 2022.

Sortida al mercat

Febrer 2022

Paràmetres analítics

Grau: 13, 5%
ATT: 5,1
Sucres residuals: 1,4
Clarificació: bentonita en fermentació

Les nostres vinyes

Els trossos

Es Monjos

Son Godai

Son Orellet

Son Porquer

Son Vinater

També us recomanem…