Skip to main content

Advertiment legal

Aquest Advertiment legal regula les condicions generals d’accés i utilització del lloc web accessible a l’adreça URL https://mesquidamora.com (en endavant, el “lloc web”), que Bàrbara Mesquida Mora, com a responsable de Mesquida Mora, posa a disposició dels usuaris d’Internet.
La utilització del lloc web implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cada una de les disposicions incloses en aquest Advertiment legal. En conseqüència, l’usuari del lloc web ha de llegir atentament aquest Advertiment legal cada una de les vegades que vulgui utilitzar la web, ja que el text podria sofrir modificacions a criteri del titular de la web, o a causa d’un canvi legislatiu, jurisprudencial o en la pràctica empresarial.

1. Titularitat del lloc web

En compliment del deure d’informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, t’informam que el lloc web és titularitat de Mesquida Mora S.L. amb CIF: B57761132 i amb domicili social al Camí Pas des Frare s/n, Bústia Rural, 5 / Pol. 14 – PAC. 782, 07260 Porreres. El titular podrà ser denominat en endavant com a Mesquida Mora.

Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del formulari de correu electrònic següent o a través del correu electrònic següent: info@mesquidamora.com

2. Objecte

El lloc web facilita als seus usuaris l’accés a la informació i als serveis prestats per Mesquida Mora a aquelles persones o organitzacions que hi estiguin interessades.

3. Accés i utilització de la web

3.1. Caràcter gratuït de l’accés i la utilització de la web. L’accés a la web té caràcter gratuït per als seus usuaris.

3.2. Registre d’usuaris. Amb caràcter general, l’accés i la utilització de la web no exigeix la subscripció prèvia o el registre dels usuaris.

4. Contingut de la web

L’idioma utilitzat pel titular en la web és el castellà. Mesquida Mora no es responsabilitza de la no comprensió o enteniment de l’idioma de la web per part de l’usuari, ni de les seves conseqüències.
Mesquida Mora podrà modificar els continguts sense avís previ, així com suprimir-los i canviar-los a la web, i la manera en què s’hi accedeix, sense cap justificació i lliurement, i no es responsabilitza de les conseqüències que aquests canvis puguin ocasionar als usuaris.
Es prohibeix l’ús dels continguts de la web per promocionar, contractar o divulgar publicitat o informació pròpia o de terceres persones sense l’autorització de Mesquida Mora, ni remetre publicitat o informació fent servir per a això els serveis o la informació que es posa a disposició dels usuaris, independentment de si la utilització és gratuïta o no ho és.
Els enllaços o links que incorporin tercers a les seves pàgines web, dirigits a aquesta web, seran per a l’obertura de la pàgina web completa, i no poden manifestar, directament o indirectament, indicacions falses, inexactes o confuses, ni incórrer en accions deslleials o il·lícites en contra de Mesquida Mora.

5. Limitació de responsabilitat

Tant l’accés a la web com l’ús no consentit que es pugui fer de la informació que conté és exclusivament responsabilitat de qui el realitza. Mesquida Mora no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que puguin derivar-se d’aquest accés o ús. Mesquida Mora S.L. no es fa responsable dels errors de seguretat que es puguin produir ni dels danys que puguin causar-se al sistema informàtic de l’usuari (maquinari i programari), o als fitxers o documents que hi hagi emmagatzemats, com a conseqüència de:
– la presència d’un virus a l’ordinador de l’usuari que sigui utilitzat per a la connexió als serveis i continguts de la web,
– un mal funcionament del navegador,
– i/o de l’ús de versions no actualitzades.
Mesquida Mora no es fa responsable de la fiabilitat ni de la rapidesa dels links que s’incorporin a la web per a l’obertura d’altres pàgines. Mesquida Mora no garanteix la utilitat d’aquests enllaços, ni es responsabilitza dels continguts o serveis als quals pugui accedir l’usuari per mitjà d’aquests enllaços, ni del bon funcionament d’aquestes webs.
Mesquida Mora no serà responsable dels virus o altres programes informàtics que deteriorin o puguin deteriorar els sistemes o equips informàtics dels usuaris en accedir a la seva web o a altres webs a les quals s’hagi accedit mitjançant enllaços d’aquesta web.

6. Ús de la tecnologia “cookie”

Pots consultar la nostra Política de galetes (cookies), que respecta sempre la confidencialitat i la intimitat de l’usuari.

7. Propietat intel·lectual i industrial

Són propietat de Mesquida Mora tots els drets de propietat industrial i intel·lectual de la web, així com de tots els seus continguts. Qualsevol ús de la web o dels seus continguts haurà de tenir un caràcter exclusivament particular. Està reservat exclusivament a Mesquida Mora qualsevol altre ús que suposi la còpia, reproducció, distribució, transformació, comunicació pública o qualsevol altra acció similar, de tots o de part dels continguts de la web, per la qual cosa cap usuari no podrà dur a terme aquestes accions sense l’autorització prèvia i per escrit de Mesquida Mora.

 8. Política de privacitat i protecció de dades

Pots consultar la nostra Política de privacitat i protecció de dades.

Close Menu

Camí de Pas des Frare s/n,
Bustia rural 5 / Pol. 4 – Parc.782
07260 Porreres / Mallorca
Illes Balears / Spain

E: info@mesquidamora.com

Rep un cupó del 5% descompte per a la compra de vi a la nostra botiga online, si t’inscrius en el nostre butlletí de notícies.