Skip to main content

Enviament i devolucions

Enviament

Mesquida Mora realitzarà l’enviament de comandes a tots els territoris de la Comunitat Europea.
Llevat que hi hagi peticions específiques de productes fora d’estoc, o que es produesquin circumstàncies imprevistes o extraordinàries, s’enviarà la comanda consistent en el producte/s relacionat/s en cada Confirmació d’enviament en el termini màxim de 7 dies laborables des de la data de la Confirmació de la comanda.
Si per algun motiu no poguéssim complir amb la data de lliurament, informarem l’usuari d’aquesta circumstància i li donarem l’opció de seguir endavant amb la compra, amb una nova data de lliurament, o anul·larem la comanda amb el reemborsament total del preu pagat.
A l’efecte d’aquestes Condicions, s’entendrà que s’ha produït el “lliurament” o que s’ha “lliurat” la comanda en el moment en què l’usuari o un tercer indicat per l’usuari aconseguesqui la possessió material dels productes, la qual cosa s’acreditarà mitjançant la firma de la recepció de la comanda a l’adreça de lliurament acordada.

Devolucions

Dret legal a desistir de la compra

L’usuari no té dret a desistir d’aquest contracte perquè es tracta d’un producte alimentari, tal com recull el RDL 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris.

Devolucions de productes defectuosos

En els casos en què l’usuari consideri que en el moment del lliurament el producte no s’ajusta a l’estipulat en el contracte, s’ha de posar en contacte amb nosaltres de manera immediata a través d’info@mesquidamora.com o a través del nostre formulari de contacte i facilitar-nos les dades del producte, així com el dany que pateix. El producte podrà tornar-se i s’ha d’enviar a l’adreça indicada anteriorment. Examinarem detingudament el producte retornat i et comunicarem per correu electrònic en un termini raonable si és procedent el reemborsament o la substitució del producte. El reemborsament o la substitució de l’article s’efectuarà tan aviat com sigui possible i, en tot cas, dins els 14 dies següents a la data en què t’enviem un correu electrònic confirmant que procedeix el reemborsament o la substitució de l’article no conforme. Les quantitats pagades pels productes que es retornin a causa d’alguna tara o defecte, si realment existeix, et seran reemborsades íntegrament, incloses les despeses de lliurament en què s’hagi incorregut per entregar l’article i els costos en què haguessis incorregut per retornar-nos el producte. La devolució s’efectuarà en el mateix mitjà de pagament que s’utilitzà per pagar la compra.

Close Menu

Camí de Pas des Frare s/n,
Bustia rural 5 / Pol. 4 – Parc.782
07260 Porreres / Mallorca
Illes Balears / Spain

E: info@mesquidamora.com

Rep un cupó del 5% descompte per a la compra de vi a la nostra botiga online, si t’inscrius en el nostre butlletí de notícies.