Acrollam blanc

Esgotat!
[əkɾɔʎám]

15,00 IVA inc.

Esgotat!

El iang del rosat. Elaborat només amb premsal i giró i sense sulfurós afegit. Un blanc realment especial que et transporta directament a Mallorca.

Acrollam és Mallorca al revés perquè a nosaltres ens agrada fer feina a la nostra manera, moltes vegades “al revés” del que és habitual, fugint dels cànons establerts.

Etiqueta

A l’etiqueta d’ACROLLAM BLANC hi apareix una dona que cerca la seva identitat, la feminitat disposada a tirar-se al mar, preparada per viure noves aventures i liderar el canvi sense renunciar a la seva manera de fer: sense por a les onades ni al temporal. Les ganes de viure, de sentir-se acaronada per la salabror del nostre mar. 

L’ACROLLAM BLANC i ROSAT comparteixen una imatge: el mandala format per figures concèntriques que suggereix la seva recerca de la perfecció en l’elaboració dels diferents vins,  mentre que el perímetre del cercle evoca el retorn als cicles de la natura, com la vinya mateixa.

Vinificació

Equilibri de tres elaboracions per al premsal: maceració prefermentativa,  maceració carbònica i fermentació amb les pells mentre que per al giró optam per un premsat directe. Una vegada fermentades les diferents varietats per separat realitzam l’ensamblatge definitiu sense utilitzar sulfurós durant tota la seva elaboració.

Nota de tast

Fruita blanca fresca, fina i delicada per una boca viva, amb notes de salabror i calç.

SKU: 3535-6-2-1

Trossos

,
1
Son Oliver
2
Son Orellet
3
Es Monjos
4
Son Porquer

Porreres

Fitxa

Collita

2019

Varietats

Premsal i giró

Viticultura

Biodinàmica

Zona o Denominació d’origen

Vi de la Terra Mallorca

Climatologia

Després d’un hivern càlid i poc plujós vingué una primavera seca. Només les pluges de principi de juliol refrescaren la vinya i li feren canviar la seva fesomia.

Criança

Amb les mares fines fins just abans de l’embotellat sense afegir-hi sulfurós.

Embotellat

Març 2020

Sortida al mercat

Abril 2020

Paràmetres analítics

Grau: 13%
ATT: 4,9
Sucres residuals: 1.1
Clarificació: no

Les nostres vinyes

Els trossos

Son Porquer

Son Vinater

També us recomanem…