Acrollam blanc

Esgotat!
[əkɾɔʎám]

16,20 IVA inc.

Esgotat!

El iang del rosat. Elaborat només amb premsal i giró i sense sulfurós afegit. Un blanc realment especial que et transporta directament a Mallorca.

Acrollam és Mallorca al revés perquè a nosaltres ens agrada fer feina a la nostra manera, moltes vegades “al revés” del que és habitual, fugint dels cànons establerts.

Etiqueta

A l’etiqueta d’ACROLLAM BLANC hi apareix una dona que cerca la seva identitat, la feminitat disposada a tirar-se al mar, preparada per viure noves aventures i liderar el canvi sense renunciar a la seva manera de fer: sense por a les onades ni al temporal. Les ganes de viure, de sentir-se acaronada per la salabror del nostre mar. 

L’ACROLLAM BLANC i ROSAT comparteixen una imatge: el mandala format per figures concèntriques que suggereix la seva recerca de la perfecció en l’elaboració dels diferents vins,  mentre que el perímetre del cercle evoca el retorn als cicles de la natura, com la vinya mateixa.

Vinificació

Equilibri de tres elaboracions per al premsal: maceració prefermentativa,  maceració carbònica i fermentació amb les pells mentre que per al giró optam per un premsat directe. Una vegada fermentades les diferents varietats per separat realitzam l’ensamblatge definitiu sense utilitzar sulfurós durant tota la seva elaboració.

Nota de tast

Fruita blanca fresca, fina i delicada per una boca viva, amb notes de salabror i calç.

SKU: 3535-6-2-1

Trossos

,
1
Son Oliver
2
Son Orellet
3
Es Monjos
4
Son Porquer

Porreres

Acrollam blanc 2021

Collita

2021

Varietats

Premsal i giró

Arxius

Pdf de la fitxa tècnica | ZIP imatge – etiqueta

Viticultura

Biodinàmica

Zona o Denominació d’origen

Vi de la Terra Mallorca

Climatologia

L’hivern de 2021 no ha estat especialment plujós ni fred, però l’inici de primavera, just abans de la floració, vingué carregat de pluges generoses que feren que les vinyes arribassin a l’estiu ben verdes. Si l’inici de l’estiu fou benèvol i no especialment càlid, l’agost vingué marcat per uns episodis de canícula que feren avançar la maduració d’algunes varietats. Les tormentes de final d’agost i setembre donaren l’esquena a Porreres i no hi caigué una gota. L’acumulació de reserves per a la collita de 2022 ha començat amb un novembre plujós, amb més de 140 mm de pluja caiguts a Porreres, que tot i ser abundant, contrasta amb molts altres municipis on la pluja ha estat 3 o 4 vegades superior.

Criança

Amb les mares fines fins just abans de l’embotellat sense afegir-hi sulfurós.

Embotellat

Febrer 2022

Sortida al mercat

Març 2022

Paràmetres analítics

Grau: 13,5%
ATT: 5,1
Sucres residuals: 0,2
Clarificació: no

Les nostres vinyes

Els trossos

Son Porquer

Son Vinater

També us recomanem…

  • Sincronia blanc

    10,30 IVA inc.

    Notice: La funció stock_status s'ha cridat de manera incorrecta. No s'hauria d'accedir a les propietats del producte directament. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/plugins/woocommerce/templates/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/salient/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_after_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, woocommerce_output_upsells, woocommerce_upsell_display, wc_get_template, include('/plugins/woocommerce/templates/single-product/up-sells.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/salient/woocommerce/content-product.php'), do_action('woocommerce_before_shop_loop_item_title'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, nectar_product_thumbnail_minimal, woocommerce_template_loop_add_to_cart, wc_get_template, include('/themes/salient/woocommerce/loop/add-to-cart.php'), apply_filters('woocommerce_loop_add_to_cart_link'), WP_Hook->apply_filters, fc_archive_add_to_cart_text, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Consulteu la depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 3.0.) in /home/mesquida/public_html/mesquidamora.com/wp-includes/functions.php on line 5835
    Afegir a la senalleta Vista ràpida
  • Esgotat!