Terna

Esgotat!
[tέ̞ɾnə]

22,20 IVA inc.

Esgotat!

Un brisat o orange wine que no cansa. Fermentació del most amb les pells de premsal i giró. Sense sulfurós, sense clarificar… a punt per beure i disfrutar.

Terna és el joc de tres, tres amics que volien fer un vi per passar una bona estona, elaborant-lo i compartint-lo.

Etiqueta

Els daus són l’atzar que suma 7, el número màgic que segons la càbala és la llei divina que regeix l’Univers.

Vinificació

Maceració, fermentació i criança de les dues varietats amb les seves pells (brisat) per separat durant 10 dies. Per tast es decideix el moment del premsat i acaba la fermentació en dipòsit d’acer inoxidable

Nota de tast

Sorprèn pel seu color daurat intens procedent de la tècnica de vinificació -brisat- i per la coloració intensa de les pells de les dues varietats, però especialment del giró. En nas una macedònia de fruites blanques – pera i poma-, mel i alguns tocs vegetals. Sense una acidesa desbordant és rodó i equilibrat.

SKU: 3535-6-2

Tros

1
Son Vinater

Felanitx

Terna 2021

Collita

2021

Varietats

Giró blanc i premsal

Arxius

Pdf de la fitxa tècnica | ZIP imatge – etiqueta

Viticultura

Biodinàmica

Zona o Denominació d’origen

Vi de la Terra Mallorca

Climatologia

L’hivern de 2021 no ha estat especialment plujós ni fred, però l’inici de primavera, just abans de la floració, vingué carregat de pluges generoses que feren que les vinyes arribassin a l’estiu ben verdes. Si l’inici de l’estiu fou benèvol i no especialment càlid, l’agost vingué marcat per uns episodis de canícula que feren avançar la maduració d’algunes varietats. Les tormentes de final d’agost i setembre donaren l’esquena a Porreres i no hi caigué una gota. L’acumulació de reserves per a la collita de 2022 ha començat amb un novembre plujós, amb més de 140 mm de pluja caiguts a Porreres, que tot i ser abundant, contrasta amb molts altres municipis on la pluja ha estat 3 o 4 vegades superior.

Criança

Acabada la fermentació reposa durant 6 mesos amb les mares fines dins un ou de formigó.

Embotellat

Març 2022

Sortida al mercat

Abril 2022

Paràmetres analítics

Grau: 12,5%
ATT: 4,8 gr/lt
Sucres residuals: 0,4 gr/lt
Clarificació: no

Les nostres vinyes

Els trossos

Son Vinater

També us recomanem…