Sincronia blanc

Esgotat!
[siŋkɾonía]

9,50 IVA inc.

Esgotat!

Una barca a vela que no frissa il.lustra el blanc de les vinyes de premsal més joves i els chardonnays més vells de la casa. Frescor i complexitat amb un toc salí.

Sincronia és la màgia de la vida. El que de vegades vivim com un fet negatiu esdevé una oportunitat. És allò que succeeix al mateix temps que una altra cosa. En sincronia neixen els vins joves de Mesquida Mora al mateix temps que els seus germans ACROLLAM, TRISPOL i SÒTIL.

Etiqueta

Les etiquetes dels vins SINCRONIA estan fetes de petits fragments de papers de colors, com la vida mateixa. Retalls que representen les vinyes on neixen. Ordenats configuren una imatge que ens recorda l’essència mediterrània de la nostra illa, Mallorca.

El SINCRONIA BLANC està il.lustrat amb una barca és perquè simbolitza la voluntat i les ganes de navegar per nous mars i oceans.

Vinificació

Sincronia blanc és la suma de diferents tipus d’elaboracions. Per un costat la maceració prefermentativa del premsal blanc i per l’altra el premsat directe dels raïms procedents de les vinyes més joves de chardonnay, parellada i giró. Una vegada fermentades per separat realitzam l’ensamblatge definitiu i el mantenim amb les mares fines fins just abans de l’embotellat sense afegir-hi gens de sulfurós.

Nota de tast

Les notes de fruites blanques com la poma i la pera apareixen en primera instància per donar pas a sensacions més dolces que ens recorden el melicotó o el meló. En boca és rodó, carnós, llarg i persistent i amb un final de boca dens però fresc.

1
Es camí de Felanitx
2
Son Orellet
3
Es Monjos
4
Son Porquer
5
Son Godai
6
Son Vinater

Porreres

Felanitx

Fitxa

Collita

2020

Varietats

Chardonnay i premsal

Viticultura

Biodinàmica

Zona o Denominació d’origen

Vi de la Terra Mallorca

Climatologia

Possiblement el 2020 hagi estat l’any més complicat que he viscut d’ençà que faig vins. Un any de mildiu fulminant durant el qual hem perdut el 50% de la collita. Una primavera plujosa i càlida acompanyada d’un estiu moderat que han ajudat a mantenir una certa frescor als vins.

Criança

Una vegada fermentades les varietats per separat realitzem l’ensamblatge definitiu i el mantenim amb les mares fines fins just abans de l’embotellat.

Embotellat

Febrer i maig 2021

Sortida al mercat

Març 2021

Paràmetres analítics

Grau: 13, 5%
ATT: 6,0
Sucres residuals: 0.7
Clarificació: bentonita en fermentació

Les nostres vinyes

Els trossos

Es Monjos

Son Godai

Son Orellet

Son Porquer

Son Vinater

També us recomanem…