Sincronia rosat

[siŋkɾonía]

9,50 IVA inc.

L’estrella de mar té una virtut: quan perd una cama es regenera amb molta facilitat. La versió rosada del mateix ensamblatge de varietats autòctones i forànies que el negre, la botella sencera no és suficient.

Sincronia és la màgia de la vida. El que de vegades vivim com un fet negatiu esdevé una oportunitat. És allò que succeeix al mateix temps que una altra cosa. En sincronia neixen els vins joves de Mesquida Mora al mateix temps que els seus germans ACROLLAM, TRISPOL i SÒTIL.

Etiqueta

Les etiquetes dels vins SINCRONIA estan fetes de petits fragments de papers de colors, com la vida mateixa. Retalls que representen les vinyes on neixen. Ordenats configuren una imatge que ens recorda l’essència mediterrània de la nostra illa, Mallorca.

SINCRONIA ROSAT llueix una estrella de mar, un equinoderm que meravella per la seva forma i colors i que es vincula al renaixement per la facilitat que té de regenerar-se.

Vinificació

Premsat amb rapa de les diferents varietats, desfangant i fermentades per separat segons el moment de maduració.

Nota de tast

Les aromes són de fruita d’estiu, amb notes molt marcades de síndria i nectarina. En boca és fresc, vibrant, àcid i viu.

SKU: 3535-6-1-1

Trossos

, , ,
1
Son Oliver
2
Son Orellet
3
Es Monjos
4
Son Porquer

Porreres

Sincronia rosat 2021

Collita

2021

Varietats

Merlot, monastrell, cabernet, manto negro i callet.

Arxius

Pdf de la fitxa tècnica | ZIP imatge – etiqueta

Viticultura

Biodinàmica

Zona o Denominació d’origen

Vi de la Terra Mallorca

Climatologia

L’hivern de 2021 no ha estat especialment plujós ni fred, però l’inici de primavera, just abans de la floració, vingué carregat de pluges generoses que feren que les vinyes arribassin a l’estiu ben verdes. Si l’inici de l’estiu fou benèvol i no especialment càlid, l’agost vingué marcat per uns episodis de canícula que feren avançar la maduració d’algunes varietats. Les tormentes de final d’agost i setembre donaren l’esquena a Porreres i no hi caigué una gota. L’acumulació de reserves per a la collita de 2022 ha començat amb un novembre plujós, amb més de 140 mm de pluja caiguts a Porreres, que tot i ser abundant, contrasta amb molts altres municipis on la pluja ha estat 3 o 4 vegades superior.

Criança

Una vegada fermentades realitzam l’ensamblatge definitiu i el mantenim amb les mares fines fins just abans de l’embotellat.

Embotellat

Gener i març de 2022

Sortida al mercat

Febrer 2022

Paràmetres analítics

Grau: 14%
ATT: 5
Sucres residuals: 0,2
Clarificació: bentonita en fermentació

Les nostres vinyes

Els trossos

Es Monjos

Son Oliver

Son Orellet

Son Porquer