Sincronia rosat

Esgotat!
[siŋkɾonía]

10,30 IVA inc.

Esgotat!

L’estrella de mar té una virtut: quan perd una cama es regenera amb molta facilitat. La versió rosada del mateix ensamblatge de varietats autòctones i forànies que el negre, la botella sencera no és suficient.

Sincronia és la màgia de la vida. El que de vegades vivim com un fet negatiu esdevé una oportunitat. És allò que succeeix al mateix temps que una altra cosa. En sincronia neixen els vins joves de Mesquida Mora al mateix temps que els seus germans ACROLLAM, TRISPOL i SÒTIL.

Etiqueta

Les etiquetes dels vins SINCRONIA estan fetes de petits fragments de papers de colors, com la vida mateixa. Retalls que representen les vinyes on neixen. Ordenats configuren una imatge que ens recorda l’essència mediterrània de la nostra illa, Mallorca.

SINCRONIA ROSAT llueix una estrella de mar, un equinoderm que meravella per la seva forma i colors i que es vincula al renaixement per la facilitat que té de regenerar-se.

Vinificació

Premsat amb rapa de les diferents varietats, desfangant i fermentades per separat segons el moment de maduració.

Nota de tast

Les aromes són de fruita d’estiu, amb notes molt marcades de síndria i nectarina. En boca és fresc, vibrant, àcid i viu.

SKU: 3535-6-1-1

Trossos

, , ,
1
Son Oliver
2
Son Orellet
3
Es Monjos
4
Son Porquer

Porreres

Sincronia rosat 2022

Collita

2022

Varietats

Merlot, callet, cabernet i sirà.

Arxius

Pdf de la fitxa tècnica | ZIP imatge – etiqueta

Viticultura

Biodinàmica

Zona o Denominació d’origen

Vi de la Terra Mallorca

Climatologia

Recordaré sempre aquest 2022. Possiblement hagi estat l’any més càlid d’ençà que el 2004 vaig començar a fer vi. Si el 2021 acabà amb un novembre plujós, l’hivern de 2022 fou de molt poca pluviometria. Aquesta tendència s’allargà durant tot l’any a Porreres i quedà interrompuda per un episodi de fortes precipitacions a Felanitx just després de la verema.

La primavera i l’estiu foren tòrrids, amb poca diferència tèrmica dia-nit. La tardor tampoc va ser tardor sinó una segona primavera i un inici d’hivern poc fresc i amb petits intervals de precipitacions anecdòtiques. Una verema dura per les elevades temperatures però saníssima per l’absència de fongs i malalties. Una verema que ha suposat un repte, del qual n’estic més que contenta, i que suposa un punt de reflexió sobre els anys futurs.

Criança

Una vegada fermentades realitzam l’ensamblatge definitiu i el mantenim amb les mares fines fins just abans de l’embotellat.

Vinificació

Premsat amb rapa de les diferents varietats, desfangant i fermentades per separat segons el moment de maduració.

Embotellat

Gener i març del 2023

Sortida al mercat

Gener 2023

Paràmetres analítics

Grau: 13,5%
ATT: 5,3
Sucres residuals: <0,2
Clarificació: bentonita en fermentació

Les nostres vinyes

Els trossos

Es Monjos

Son Oliver

Son Orellet

Son Porquer