Sincronia rosat

[siŋkɾonía]

13,50 IVA inc.

L’estrella de mar té una virtut: quan perd una cama es regenera amb molta facilitat. La versió rosada del mateix ensamblatge de varietats autòctones i forànies que el negre, la botella sencera no és suficient.

Sincronia és la màgia de la vida. El que de vegades vivim com un fet negatiu esdevé una oportunitat. És allò que succeeix al mateix temps que una altra cosa. En sincronia neixen els vins joves de Mesquida Mora al mateix temps que els seus germans ACROLLAM, TRISPOL i SÒTIL.

Etiqueta

Les etiquetes dels vins SINCRONIA estan fetes de petits fragments de papers de colors, com la vida mateixa. Retalls que representen les vinyes on neixen. Ordenats configuren una imatge que ens recorda l’essència mediterrània de la nostra illa, Mallorca.

SINCRONIA ROSAT llueix una estrella de mar, un equinoderm que meravella per la seva forma i colors i que es vincula al renaixement per la facilitat que té de regenerar-se.

Vinificació

Premsat amb rapa de les diferents varietats, desfangant i fermentades per separat segons el moment de maduració.

Nota de tast

Les aromes són de fruita d’estiu, amb notes molt marcades de síndria i nectarina. En boca és fresc, vibrant, àcid i viu.

SKU: 3535-6-1-1

Trossos

, , ,
1
Son Oliver
2
Son Orellet
3
Es Monjos
4
Son Porquer

Porreres

Sincronia rosat 2023

Collita

2023

Varietats

Merlot, callet, monastrell i manto negre.

Arxius

Pdf de la fitxa tècnica | ZIP imatge – etiqueta

Viticultura

Biodinàmica

Zona o Denominació d’origen

Vi de la Terra Mallorca

Climatologia

El 2023 ha estat un any de contrastos. El mes de febrer es va despedir amb una nevada important d’un gruix de més de 4 cm a Porreres i Felanitx, fet molt poc habitual. Seguí una primavera de pluviometria moderada i tancàrem l’estació amb un episodi de pluges inèdit i localitzat que va fer acumular 204 litres acompanyats de calamarsa. En dos dies s’acumulà l’equivalent al 40% del que plou anualment. Les vinyes de Felanitx no reberen tanta d’aigua.

Les estadístiques parlen d’un any inclús més càlid que el 2022, però la percepció és que el 2023 la calor arribà més tard que l’any anterior. El cert és que els mesos d’estiu foren extremadament càlids. El juliol va ser un mes de moltes nits tropicals i es registraren dues onades de calor. Al mes d’agost a Porreres tinguérem 8 dies amb temperatures superiors a 36 graus, quan el normal són 2 i el setembre fou un mes càlid. El final d’estiu i la tardor no han estat generosos en precipitacions ni en temperatures baixes i les cobertes vegetals plantades durant l’octubre i novembre pràcticament no han crescut.

Criança

Una vegada fermentades realitzam l’ensamblatge definitiu i el mantenim amb les mares fines fins just abans de l’embotellat.

Vinificació

Premsat amb rapa de les diferents varietats, desfangant i fermentades per separat segons el moment de maduració.

Embotellat

Febrer i maig 2024

Sortida al mercat

Febrer 2024

Paràmetres analítics

Grau: 13%
ATT: 4,7
Sucres residuals: 0,1
Clarificació: bentonita en fermentació

Les nostres vinyes

Els trossos

Es Monjos

Son Oliver

Son Orellet

Son Porquer