Sincronia rosat

Esgotat!
[siŋkɾonía]

9,50 IVA inc.

Esgotat!

L’estrella de mar té una virtut: quan perd una cama es regenera amb molta facilitat. La versió rosada del mateix ensamblatge de varietats autòctones i forànies que el negre, la botella sencera no és suficient.

Sincronia és la màgia de la vida. El que de vegades vivim com un fet negatiu esdevé una oportunitat. És allò que succeeix al mateix temps que una altra cosa. En sincronia neixen els vins joves de Mesquida Mora al mateix temps que els seus germans ACROLLAM, TRISPOL i SÒTIL.

Etiqueta

Les etiquetes dels vins SINCRONIA estan fetes de petits fragments de papers de colors, com la vida mateixa. Retalls que representen les vinyes on neixen. Ordenats configuren una imatge que ens recorda l’essència mediterrània de la nostra illa, Mallorca.

SINCRONIA ROSAT llueix una estrella de mar, un equinoderm que meravella per la seva forma i colors i que es vincula al renaixement per la facilitat que té de regenerar-se.

Vinificació

Premsat amb rapa de les diferents varietats, desfangant i fermentades per separat segons el moment de maduració.

Nota de tast

Les aromes són de fruita d’estiu, amb notes molt marcades de síndria i nectarina. En boca és fresc, vibrant, àcid i viu.

SKU: 3535-6-1-1

Trossos

, , ,
1
Son Oliver
2
Son Orellet
3
Es Monjos
4
Son Porquer

Porreres

Fitxa

Collita

2020

Varietats

Callet, mantonegro, gorgollassa, monastrell i merlot.

Viticultura

Biodinàmica

Zona o Denominació d’origen

Vi de la Terra Mallorca

Climatologia

Possiblement el 2020 hagi estat l’any més complicat que he viscut d’ençà que faig vins. Un any de mildiu fulminant durant el qual hem perdut el 50% de la collita. Una primavera plujosa i càlida acompanyada d’un estiu moderat que han ajudat a mantenir una certa frescor als vins.

Criança

Una vegada fermentades realitzam l’ensamblatge definitiu i el mantenim amb les mares fines fins just abans de l’embotellat.

Embotellat

Maig 2021

Sortida al mercat

Maig 2021

Paràmetres analítics

Grau: 12.5%
ATT: 5,2
Sucres residuals: 0,2
Clarificació: bentonia en fermentació

Les nostres vinyes

Els trossos

Es Monjos

Son Oliver

Son Orellet

Son Porquer

També us recomanem…