Sòtil

[sɔ̞́tiɫ]

31,9066,90 IVA inc.

Els albercoquers protegeixen les vinyes velles de callet en vas que ens donen un vi lleuger, delicat i floral. Lleuger però alhora ple de matisos.

El SÒTIL és la superfície que separa dos pisos, l’espai damunt el qual es col.loquen les teules i per allà on s’acaba una casa. SÒTIL és també cel, silueta, lleugeresa, sensibilitat… una forma propera de fer referència al cosmos.

Etiqueta

A l’etiqueta hi trobam el cel blau del nostre Mediterrani, amb algun núvol que vol tapar el Sol, perquè mai res no té un sol color, amb una motllura central que ens recorda el mandala d’ ACROLLAM.

Vinificació

Selecció manual dels millors raïms de callet, allargant la maceració postfermentativa i realitzant la malolàctica en bótes de roure francés.

Nota de tast

Notes florals, especialment violetes. Aromes fines i delicades per un vi lleuger i fresc en boca però alhora ple de matisos que el fan golós i persistent.

SKU: 3535-6

Trossos

,

Porreres

Felanitx

Sòtil 2022

Collita

2022

Varietats

Callet

Arxius

Pdf de la fitxa tècnica | ZIP imatge – etiqueta

Viticultura

Biodinàmica

Zona o Denominació d’origen

Vi de la Terra Mallorca

Climatologia

Recordaré sempre aquest 2022. Possiblement hagi estat l’any més càlid d’ençà que el 2004 vaig començar a fer vi. Si el 2021 acabà amb un novembre plujós, l’hivern de 2022 fou de molt poca pluviometria. Aquesta tendència s’allargà durant tot l’any a Porreres i quedà interrompuda per un episodi de fortes precipitacions a Felanitx just després de la verema.

Criança

Botes de roure francès de 500 litres.

Embotellat

Juny 2023

Sortida al mercat

Desembre 2023

Paràmetres analítics

Grau: 12.5%
ATT: 4.4
Sucres residuals: <0,2
Clarificació: no

Les nostres vinyes

Els trossos

Es Pou de sa Carrera

També us recomanem…