Sòtil

Esgotat!
[sɔ̞́tiɫ]

27,3054,60 IVA inc.

Els albercoquers protegeixen les vinyes velles de callet en vas que ens donen un vi lleuger, delicat i floral. Lleuger però alhora ple de matisos.

El SÒTIL és la superfície que separa dos pisos, l’espai damunt el qual es col.loquen les teules i per allà on s’acaba una casa. SÒTIL és també cel, silueta, lleugeresa, sensibilitat… una forma propera de fer referència al cosmos.

Etiqueta

A l’etiqueta hi trobam el cel blau del nostre Mediterrani, amb algun núvol que vol tapar el Sol, perquè mai res no té un sol color, amb una motllura central que ens recorda el mandala d’ ACROLLAM.

Vinificació

Selecció manual dels millors raïms de callet, allargant la maceració postfermentativa i realitzant la malolàctica en bótes de roure francés.

Nota de tast

Notes florals, especialment violetes. Aromes fines i delicades per un vi lleuger i fresc en boca però alhora ple de matisos que el fan golós i persistent.

SKU: 3535-6

Trossos

,

Porreres

Felanitx

Fitxa

Collita

2020

Varietats

Callet

Viticultura

Biodinàmica

Zona o Denominació d’origen

Vi de la Terra Mallorca

Climatologia

Possiblement el 2020 hagi estat l’any més complicat que he viscut d’ençà que faig vins. Un any de mildiu fulminant durant el qual hem perdut el 50% de la collita. Una primavera plujosa i càlida acompanyada d’un estiu moderat que han ajudat a mantenir una certa frescor als vins.

Criança

Botes de roure francès de 500 litres.

Embotellat

Juny 2021

Sortida al mercat

Desembre 2021

Paràmetres analítics

Grau: 12,5%
ATT: 4.9
Sucres residuals: 2.2
Clarificació: no

Les nostres vinyes

Els trossos

Es Pou de sa Carrera

També us recomanem…