Trispol

[tɾispɔ̞́ɫ]

19,4044,10 IVA inc.

Un viatge de Mallorca al món o del món a Mallorca. Callet, sirà i cabernet de les vinyes més velles. Amb volum, de boca llarga i persistent però sense perdre la frescor.

Un TRISPOL, és a dir un terra, és un dels elements necessaris per començar un nou projecte vital. TRISPOL és cos, és estructura, és una forma propera de fer referència a la mare terra, la que ens dóna la vida i el vi.

Etiqueta

A l’etiqueta hi apareixen les rajoles trepitjades durant la infància a casa dels padrins materns de Can Verdera a Porreres.

Vinificació

Fermentació per separat dels diferents tipus de raïms i maceració postfermentativa segons les varietats. Una vegada descubats s’ha fet la fermentació malolàctica en dipòsit d’inoxidable i llavors s’han ensamblat per fer la criança en tina de 5000 litres i bótes de 225 de roure francès.

Nota de tast

Fruita vermella especiada amb tocs de vainilla i cacau i lleugeres notes piracíniques per una boca golosa, fresca, llarga i persistent.

SKU: 3535-8

Trossos

, ,

Trispol 2020

Collita

2020

Varietats

Callet, cabernet i sirà

Arxius  per a descarregar

Pdf de la fitxa tècnica | ZIP imatge – etiqueta

Viticultura

Biodinàmica

Zona o Denominació d’origen

Vi de la Terra Mallorca

Climatologia

Possiblement el 2020 hagi estat l’any més complicat que he viscut d’ençà que faig vins. Un any de mildiu fulminant durant el qual hem perdut el 50% de la collita. Una primavera plujosa i càlida acompanyada d’un estiu moderat que han ajudat a mantenir una certa frescor als vins.

Criança

Tina de roure francès de 5000 litres per al sirà i callet i botes de roure francès de 225 litres per al cabernet sauvignon.

Embotellat

Juliol 2021

Sortida al mercat

Setembre 2022

Paràmetres analítics

Grau: 12,5%
ATT: 5.4
Sucres residuals: 2.2
Clarificació: no

Les nostres vinyes

Els trossos

Els Ermassos

Son Porquer

Son Vinater

També us recomanem…

 • Sincronia negre

  10,30 IVA inc.

  Notice: La funció stock_status s'ha cridat de manera incorrecta. No s'hauria d'accedir a les propietats del producte directament. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/plugins/woocommerce/templates/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/salient/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_after_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, woocommerce_output_upsells, woocommerce_upsell_display, wc_get_template, include('/plugins/woocommerce/templates/single-product/up-sells.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/salient/woocommerce/content-product.php'), do_action('woocommerce_before_shop_loop_item_title'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, nectar_product_thumbnail_minimal, woocommerce_template_loop_add_to_cart, wc_get_template, include('/themes/salient/woocommerce/loop/add-to-cart.php'), apply_filters('woocommerce_loop_add_to_cart_link'), WP_Hook->apply_filters, fc_archive_add_to_cart_text, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Consulteu la depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 3.0.) in /home/mesquida/public_html/mesquidamora.com/wp-includes/functions.php on line 5835
  Afegir a la senalleta Vista ràpida
 • Esgotat!

  Sòtil

  27,3054,60 IVA inc.