Trispol

[tɾispɔ̞́ɫ]

18,5042,00 IVA inc.

Neteja

Un viatge de Mallorca al món o del món a Mallorca. Callet, sirà i cabernet de les vinyes més velles. Amb volum, de boca llarga i persistent però sense perdre la frescor.

Un TRISPOL, és a dir un terra, és un dels elements necessaris per començar un nou projecte vital. TRISPOL és cos, és estructura, és una forma propera de fer referència a la mare terra, la que ens dóna la vida i el vi.

Etiqueta

A l’etiqueta hi apareixen les rajoles trepitjades durant la infància a casa dels padrins materns de Can Verdera a Porreres.

Vinificació

Fermentació per separat dels diferents tipus de raïms i maceració postfermentativa segons les varietats. Una vegada descubats s’ha fet la fermentació malolàctica en dipòsit d’inoxidable i llavors s’han ensamblat per fer la criança en tina de 5000 litres i bótes de 225 de roure francès.

Nota de tast

Fruita vermella especiada amb tocs de vainilla i cacau i lleugeres notes piracíniques per una boca golosa, fresca, llarga i persistent.

SKU: 3535-8

Trossos

, ,

Fitxa

Collita

2018

Varietats

Callet, cabernet i sirà.

Viticultura

Biodinàmica

Zona o Denominació d’origen

Vi de la Terra Mallorca

Climatologia

2018 va ser un any de clima ben Mediterrani: un principi d’any plujós i amb algunes gelades que va anar seguit una primavera plujosa;l’abril va ser més càlid que maig i el juny fou atípicament fresc. L’estiu va ser càlid i sec, mancant de precipitacions i una tardor amb abundants pluges que ajudaren a recuperar les reserves hídriques.

Criança

Tina de roure francès de 5000 litres per al sirà i callet i botes de roure francès de 225 litres per al cabernet sauvignon.

Embotellat

Juliol 2019

Sortida al mercat

Juliol 2020

Paràmetres analítics

Grau: 13%
ATT: 5.3
Sucres residuals: 0.6
Clarificació: no

Les nostres vinyes

Els trossos

Els Ermassos

Son Porquer

Son Vinater

També us recomanem…