Trispol

[tɾispɔ̞́ɫ]

19,4044,10 IVA inc.

Un viatge de Mallorca al món o del món a Mallorca. Callet, sirà i cabernet de les vinyes més velles. Amb volum, de boca llarga i persistent però sense perdre la frescor.

Un TRISPOL, és a dir un terra, és un dels elements necessaris per començar un nou projecte vital. TRISPOL és cos, és estructura, és una forma propera de fer referència a la mare terra, la que ens dóna la vida i el vi.

Etiqueta

A l’etiqueta hi apareixen les rajoles trepitjades durant la infància a casa dels padrins materns de Can Verdera a Porreres.

Vinificació

Fermentació per separat dels diferents tipus de raïms i maceració postfermentativa segons les varietats. Una vegada descubats s’ha fet la fermentació malolàctica en dipòsit d’inoxidable i llavors s’han ensamblat per fer la criança.

Nota de tast

Fruita vermella especiada amb tocs de vainilla i cacau i lleugeres notes piracíniques per una boca golosa, fresca, llarga i persistent.

SKU: 3535-8

Trossos

, ,

Trispol 2021

Collita

2021

Varietats

Callet, cabernet, sirà i monastrell.

Arxius

Pdf de la fitxa tècnica | ZIP imatge – etiqueta

Viticultura

Biodinàmica

Zona o Denominació d’origen

Vi de la Terra Mallorca

Climatologia

L’hivern de 2021 no ha estat especialment plujós ni fred, però l’inici de primavera, just abans de la floració, vingué carregat de pluges generoses que feren que les vinyes arribassin a l’estiu ben verdes.

Si l’inici de l’estiu fou benèvol i no especialment càlid, l’agost vingué marcat per uns episodis de canícula que feren avançar la maduració d’algunes varietats. Les tormentes de final d’agost i setembre donaren l’esquena a Porreres i no hi caigué una gota.

L’acumulació de reserves per a la collita de 2022 ha començat amb un novembre plujós, amb més de 140 mm de pluja caiguts a Porreres, que tot i ser abundant, contrasta amb molts altres municipis on la pluja ha estat 3 o 4 vegades superior collita.

Una primavera plujosa i càlida acompanyada d’un estiu moderat que han ajudat a mantenir una certa frescor als vins.

Criança

Tina de roure francès de 5000 litres per al sirà i callet i botes de roure francès de 225 litres per al cabernet sauvignon.

Vinificació

Fermentació per separat dels diferents tipus de raïms i maceració postfermentativa segons les varietats. Una vegada descubats s’ha fet la fermentació malolàctica en dipòsit d’inoxidable i llavors s’han ensamblat per fer la criança.

Embotellat

Juny 2022

Sortida al mercat

Març 2023

Paràmetres analítics

Grau: 13,5%
ATT: 5,2
Sucres residuals: 1,5
Clarificació: no

Les nostres vinyes

Els trossos

Els Ermassos

Son Porquer

Son Vinater

També us recomanem…