Sincronia negre

[siŋkɾonía]

13,50 IVA inc.

El far ens marca el rumb. És el vi jove de la casa, perquè per saber on anam cal recordar d’on venim. Un ensamblatge de varietats autòctones i forànies fresc i fàcil de beure.

Sincronia és la màgia de la vida. El que de vegades vivim com un fet negatiu esdevé una oportunitat. És allò que succeeix al mateix temps que una altra cosa. En sincronia neixen els vins joves de Mesquida Mora al mateix temps que els seus germans ACROLLAM, TRISPOL i SÒTIL.

Etiqueta

Les etiquetes dels vins SINCRONIA estan fetes de petits fragments de papers de colors, com la vida mateixa. Retalls que representen les vinyes on neixen. Ordenats configuren una imatge que ens recorda l’essència mediterrània de la nostra illa, Mallorca.
El Sincronia negre el representa un far per recordar sempre el port de partida.

Vinificació

Les diferents varietats que conformen el vi es fermenten per separat segons el seu punt de maduració i s’ensamblen quan ha acabat la fermentació malolàctica en dipòsit d’inoxidable per passar després a bota.

Nota de tast

Hi trobem aromes de fruites del bosc i prunes vermelles amb un toc especiat. En boca és lleuger, fresc i persistent.

1
Es Monjos
2
Son Oliver
3
Son Orellet
4
Son Porquer
5
Son Vinater

Porreres

Felanitx

Sincronia negre 2022

Collita

2022

Varietats

Merlot, cabernet, callet, monastrell, gorgollassa i sirà.

Arxius per a descarregar

Pdf de la fitxa tècnica | ZIP imatge – etiqueta

Viticultura

Biodinàmica

Zona o Denominació d’origen

Vi de la Terra Mallorca

Climatologia

Recordaré sempre aquest 2022. Possiblement hagi estat l’any més càlid d’ençà que el 2004 vaig començar a fer vi. Si el 2021 acabà amb un novembre plujós, l’hivern de 2022 fou de molt poca pluviometria. Aquesta tendència s’allargà durant tot l’any a Porreres i quedà interrompuda per un episodi de fortes precipitacions a Felanitx just després de la verema.

La primavera i l’estiu foren tòrrids, amb poca diferència tèrmica dia-nit. La tardor tampoc va ser tardor sinó una segona primavera i un inici d’hivern poc fresc i amb petits intervals de precipitacions anecdòtiques. Una verema dura per les elevades temperatures però saníssima per l’absència de fongs i malalties. Una verema que ha suposat un repte, del qual n’estic més que contenta, i que suposa un punt de reflexió sobre els anys futurs.

Criança

Botes de roure francès i americà de 225 litres.

Embotellat

Abril 2023

Sortida al mercat

Abril 2023

Paràmetres analítics

Grau: 13%
ATT: 4.3
Sucres residuals: 0,4
Clarificació: no

Les nostres vinyes

Els trossos

Son Oliver

Son Orellet

Es Monjos

Son Porquer

Son Vinater

També us recomanem…